Kivitalot ja asuminen

KIVITALOT JA ASUMINEN

Toimistomme vuosikymmenien kokemus ja tyytyväisten asiakkaiden palaute on tuonut takeen taloprojektien onnistumiselle. Olemme suunnitelleet satoja pientaloja, joista suurin osa on toteutettu Päijät-Hämeen alueelle.

Suunnittelua asiakkaan tarpeet huomioiden

Kodin toiminnallisuus on suunnittelun ensisijainen tavoite. Pidämme asiakkaan kanssa riittävästi luonnospalavereja, jotta saavutamme onnistuneen pohjaratkaisun. Aluksi on lisäksi tärkeää kartoittaa tontin vaatimukset. Ilmansuunnat, maastonmuodot ja kaavamääräykset asettavat rajoituksia, mutta tarjoavat myös mahdollisuuksia erilaisille ratkaisuille.

Pyrimme löytämään/luomaan asiakkaan tarpeisiin ja asumistottumuksiin sopivan kodin. Jokaista neliötä tarkastellaan näistä lähtökohdista. Monet valinnat ovat yksilöllisiä, arjessa voi olla suuri merkitys, sijoittuuko kodinhoitohuone saunan vai keittiön yhteyteen. Suunnittelussa on hyvä muistaa myös asiakkaan ”inhokit”, asiat mitä hän ei missään tapauksessa halua kotiinsa.

Turvallinen kivitalo

Pientaloasiakkaamme valitsee kevytbetoniharkkotalon sen erinomaisten/kilpailukykyisten ominaisuuksien vuoksi. Siinä toteutuvat laadukkaan sisäilman lisäksi ilmaston muuttumisen vaatimat ominaisuudet tulevaisuuden talolle: kosteudenkesto, lämmöneristys ja

Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille unelmien kivitalo

Mitä olemme tehneet

Asiakaskommentit

”Kari Parikka teki meihin lähtemättömän vaikutuksen. Kun hän oli tutustunut tonttiin, arvioi hän sitä auringon kierron mukaan. Tämä johti siihen, että arkkitehti hoiti tontillemme kaavamuutoksen, jotta hän pystyi sijoittamaan talomme haluamaamme paikkaan. Kari osasi myös kyseenalaistaa ja hyljätä ideat jotka eivät sopineet tontillemme. Kuvia hiottiin niin kauan, että saimme haluamamme kodin. Nyt, kun talo on valmis, olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Kuinka ihana koti meillä onkaan.”

Lahden Kivikulma Oy Ajokatu 81, 15500 Lahti Puh. 03 7526997 Kari Parikka Puh. 0500 352 997
|